GDPR

På Arbetskooperativet Rondellen värnar vi om din personliga integritet och vill skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Dataskyddsförordningen (GDPR) börjar gälla i alla EU:s medlemsländer den 25 maj 2018. Förordningen innebär en skärpning av hur personuppgifter får behandlas och stärker dina rättigheter när det gäller dina personuppgifter.

Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss och vi vill vara transparenta i hur vi använder dem. Vi har en uppdaterad policy för hur vi behandlar personuppgifter, där kan du se vilka personuppgifter vi samlar in och vad som är ändamålet med dem. Vi förklarar också vilka rättigheter du har och hur du går tillväga för att exempelvis få dina uppgifter borttagna.

Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på Rondellen mailadress: info@koop-rondellen.se.

Kontakt & Beställning

Du kan ringa oss på telefonnummer 0142-170 30, maila info@koop-rondellen.se eller använda vårt kontaktformulär. Vi återkommer så snart som möjligt!  Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.

  KONTAKT

  Rondellen
  Svänggatan 1
  595 35 Mjölby

  Telefon: 0142-170 30
  e-post: info@koop-rondellen.se

  logotyp_vänsterställd_vit

  En hemsida från Skäggbyrån, 2020.